Tim_online slide

Tim_online Academy

Samen halen we het maximale uit internet

Welkom bij de Tim_online Academy!

Doel van de Academy is onze opdrachtgevers zoveel mogelijk handvaten bieden bij het online zakendoen. Dit doen we door het geven van praktische en concrete workshops over verschillende onderwerpen waar je online mee te maken krijgt. De Tim_online Academy is er dus speciaal voor jou!

De gedachte achter de Tim_online Academy is simpel: door onze kennis en ervaring met jou te delen zullen je inspanningen op internet meer opleveren. Betere vindbaarheid, meer conversies…. dit kan voor iedereen verschillend zijn. En hoewel we zelf het nodige in huis hebben, werken we binnen de Tim_online Academy zoveel mogelijk samen met andere experts in bepaalde vakgebieden. Zij delen op hun beurt hun kennis en ervaring met jou.

De workshops worden gegeven in groepen tot maximaal 20 personen. Je ontmoet hier andere opdrachtgevers van Tim_online aan uit uiteenlopende branches, samen met belangstellenden die ook actief zijn op internet. In een open en informele setting nodigen we je van harte uit om je eigen ervaringen te delen met de andere studenten van de Tim_online Academy.

De onderwerpen die aan bod komen in de workshops zijn gevarieerd. Heb je een suggestie voor een workshop? Laat het ons weten! Vragen, opmerkingen? Neem dan contact op met:

Lieneke de Wolf
E Lieneke@tim-online.nl
T 0115-851851.

Graag tot ziens op de Tim_online Academy!

Geplande workshops

Datum Onderwerp
Open inschrijving Zoekoptimalisatie
Open inschrijving Hoe haal je meer uit je (Magento) webshop?
Open inschrijving Schrijven voor het web
Open inschrijving Facebook voor zakelijk gebruik

Inschrijven voor de Tim_online academy

Naam(*)
Naam is een verplicht veld

Functie
Invalid Input

Bedrijf
Invalid Input

Adres bedrijf
Invalid Input

Email(*)
Email is een verplicht veld

Workshop(*)
Invalid Input

Promotiecode
Ongeldige invoer

Opmerkingen
Please let us know your message.

Anti-Spam validatie(*)
Anti-Spam validatie
Ongeldige invoer