Tim_online slide

 

E-commerce

Alles wat je nodig hebt om een online winkel op te zetten

E-commerce

Internet wordt meer en meer de plaats om zaken te doen. Regionaal, landelijk en internationaal. 24 uur per dag. Maar hoe pak je dat aan? Tim_online adviseert je graag. Daarom horen we graag meer over jouw bedrijf of organisatie, over je doelgroepen en de doelen die jij wil bereiken. Deze informatie vertalen wij in een e-commerce concept dat past bij jou en je bedrijf.

Webshop

Wilt je een webshop beginnen of uitbreiden? We bieden onze opdrachtgevers een krachtig, betrouwbaar en flexibel e-commerce platform, ideaal voor de realisatie van een aansprekende online winkel met groot gebruiksgemak. Groeit je webshop? Dan biedt het platform alle mogelijkheden tot opschaling.

Conversie

Daarnaast kun je bij Tim_online ook terecht voor hulp en advies om de conversies op je site te verhogen. Want daar gaat het uiteindelijk om: het omzetten van bezoekers naar clicks. Dat kan een bestelling zijn, maar ook het invullen van een formulier voor een informatieaanvraag.

Koppelingen

En vanzelfsprekend maken we koppelingen tussen webshop en backoffice waar mogelijk, om ook het beheer zo efficiënt en effectief mogelijk te maken. Want als online ondernemer heb je al genoeg te doen.

Touchscreen applicaties

Waar de clicks en bricks samenkomen: met de inzet van touchscreens breng je in fysieke winkels en locaties je assortiment, boodschap of actie helder en aantrekkelijk over op je klant. Met handige koppelingen van je website, backofficesysteem of database en een aantrekkelijk vormgegeven applicatie, kan niemand om je heen. Tim_online is gespecialeerd in het maken van touchscreen applicaties en adviseert je desgevraagd graag over het gebruik en inzet van de benodigde hardware.

 

Web

Een korte uitleg over websites in het algemeen

Een website die past bij je bedrijf en uitstraling en die je doelgroep aanspreekt. Dat is ons uitgangspunt. Want alleen dan helpt je website bij het realiseren van je doelstellingen. Eén ding is zeker: een website is nooit af. Ontwikkelingen in techniek en in je eigen branche, maar ook van je doelgroep en doelstellingen: je website verandert mee. Alleen dan draagt je website bij aan het bedrijfsresultaat.

Design

Het begint met een goed doordacht ontwerp. Onze designers verdiepen zich in de doelgroep en de gewenste toepassingen en komen met praktische, interactieve en strakke ontwerpen. We leggen opdrachtgevers concepten voor waarin het doel, de vormgeving, functionaliteiten en usability samen zijn gebracht tot een aansprekend geheel.

Development

De techniek achter een website of applicatie moet kloppen. Altijd. 100%. Onze programmeurs ontwikkelen volgens de laatste, beproefde methodes en standaarden. Het ontwerp wordt omgezet naar HTML, CSS en Javascript, de functionaliteit vakkundig gebouwd in MySQL en PHP. En faalt de techniek? Dan staan we voor je klaar om het op te lossen.

E-commerce

 

Mobile

Nog beter bereikbaar zijn onder een grotere doelgroep?

Mobile

Altijd en overal online

De markt voor mobiel internet groeit razendsnel. Steeds meer mensen internetten en bestellen vaker online. Alleen al in Nederland heeft meer dan 50% van de mensen een smartphone. En deze smartphones worden niet alleen gebruikt om te bellen: surfen, informatie zoeken, social media gebruiken en, gamen, tv kijken en winkelen.

Mobiele sites

Jouw website moet dus ook op een smartphone of tablet makkelijk op te halen zijn en goed getoond worden. Tim_online houdt hier direct bij ontwerp en ontwikkeling rekening mee. Uiteraard ontwikkelen wij ook aantrekkelijke en duidelijke mobiele sites die maximale gebruiksvriendelijkheid geven bij gebruik van smartphones en tablets.

Responsive development

De nieuwste trend is responsive development. Deze techniek biedt een complete en duurzame oplossing om webdesign feilloos aan te passen aan de schermgrootte van verschillende apparaten zoals smartphones en tablets. Met behulp van responsive design wordt het ontwerp en stijl van de site geoptimaliseerd voor de resolutie en de grootte van het beeldscherm van de bezoeker. Een mobielvriendelijke lay-out verhoogt de gebruiksvriendelijkheid en het gebruiksgemak van een website. En ja, natuurlijk is onze eigen website ook gebouwd met behulp van deze techniek!

App

Ons uitgangspunt is dat een app toevoegde waarde moet hebben voor de gebruiker. Tim_online adviseert jou over de verschillende mogelijkheden zodat we uitkomen bij een app die aansluit bij jouw doelstelling en waar je klant de vruchten van plukt. Maar er komt meer kijken bij een app: denk aan onderhoud en upgrades. Tim_online ontwikkelt apps voor zowel iPhone als Android. Standaard realiseren we daarbij ook efficiente koppelingen met bestaande platformen, bij voorkeur zo generiek mogelijk en met een API.

 

Internet marketing

Haal het meeste uit je online marketing

Jouw website en je online ‘presence’ maken onlosmakelijk deel uit van je marketingstrategie. Meer en meer wordt internet gebruikt om klanten en prospect te vinden, boeien en te binden. Niet alleen je website wordt daarvoor ingezet, er zijn nog veel meer middelen! Tim_online is ook hier in thuis en adviseert je graag over de mogelijkheden voor je bedrijf. Wat doen we zoal?

Gevonden worden – scoren in Google!

Hoe wordt mijn website of webshop gevonden op internet? Wanneer zet Google mij bovenaan? Dagelijks worden ons dergelijke vragen gesteld. Een eenduidig antwoord is er niet, maar Tim_online adviseert je over en helpt je met de verschillende opties zodat je site zoveel mogelijk bezoekers krijgt. Let op; dit is geen eenmalige actie, maar een continu proces.

Direct bij de ontwikkeling van je website wordt rekening gehouden met technische zoekoptimalisatie, die helpt bij het krijgen van een hoge positie in de zoekmachines. We adviseren je over de content van je website en helpen met de trefwoorden.

Conversie

Maar er is meer. Ook online adverteren en inzet van social media zoals Facebook en Twitter zijn manieren om meer traffic naar je site krijgen. En eenmaal daar gekomen willen we de bezoekers vast houden en tot actie laten overgaan. Kortom; samen met onze opdrachtgevers willen we komen tot maximale conversie van zoveel mogelijk bezoekers.

Waarvoor kunt u bij Tim_online terecht?

  • Zoekmachine marketing (Search Engine Optimization (SEO)/ Search Engine Advertising (SEA)
  • Analytics: met gerichte metingen inzicht in de resultaten van je website
  • Email marketing: een handige digitale nieuwsbrieftool, inclusief advies over gebruik en effectieve inzet
  • Social Interest: integratie van social media op je site, maar ook advies over en ondersteuning bij gebruik van Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest. Hoe zet je social media in om je doelen te bereiken?
Online marketing