Tim_online slide

Digital Elite Camp 2015

#digitalelitecamp2015 zit er op. Wow, wat was daar een kennis aanwezig op gebied van e-mail Marketing, Content Creatie, Landing Page (re)Design, Conversie Optimalisatie, (Automated) Testing, A/B testing, Analytics, Neuromarketing, SEO en SEA..

3 dagen lang hebben we mogen leren van specialisten ‘from all over the globe’.. Wat willen die gasten graag hun kennis met elkaar, en vooral ook ons, delen. Opvallend is dat alle specialisten (in mijn ogen: goeroes) ook echt vrienden van elkaar zijn. Tijdens de bijeenkomsten zijn ze aanspreekbaar voor iedereen en kun je dus nog gemakkelijk 1 op 1 met ze in gesprek.

Het succes van deze conferentie komt eveneens doordat je echt ‘op camp’ bent. Niemand vertrekt naar huis, maar blijft ook echt op campus. Tijdens de feesten leer je elkaar nog beter kennen en worden goede internationale contacten opgedaan. Voor mij persoonlijk wil dat zeggen dat Tim_online (en ik) heel wat relaties rijker is geworden met specialisten uit Estland, Finland, Zweden, Engeland, België en Nederland… 

Ik schrijf dit blog nu vanaf Tallinn Airport, maar kon gewoon niet wachten om jullie alvast te informeren over de kennis we in slechts 3 dagen rijker zijn geworden.

De komende weken zal ik een aantal blogs gaan schrijven over bovengenoemde onderwerpen. Hou het blog dus goed in de gaten

Lieneke en ik zullen ook gaan bekijken en hoe we de kennis kunnen verwerken in de Tim_online Academy

Kun je, net als ik, eigenlijk niet wachten om eerder met hernieuwde en bevestigde inzichten aan de slag te gaan? Laat het ons dan weten!!!

Kees