Tim_online slide

Busy November met events

Contacta

Bekijk hier de video van Omroep Zeeland.

WebSummit

In Dublin bezochten we de WebSummit met ca. 30.000 anderen uit de internet branche. Techniek, marketing, innovaties – werkelijk alles komt daar aan bod. Vol inspiratie en met nieuwe kennis en contacten terug naar NL!

Dow Terneuzen 50 jaar

In november vond ook het laatste event plaats in het kader van het 50 jarig jubileum van Dow Terneuzen. Na het personeelsfeest in mei en het grote publieksevent op 10 oktober, werd op 4 november het klantenevent georganiseerd: een seminar met interessante sprekers en met een hele speciale gast: Koning Willem Alexander! De online aanmeldingen, registraties en bevestigingen moesten vanwege de koninklijke aanwezigheid aan extra eisen voldoen. Een mooie afsluiting van een fantastisch jubileumjaar, waar we als online partner van Dow Terneuzen nauw samen hebben samengewerkt met de afdeling Communications en andere partners zoals Signature Relatiemarketing, Lievens Communicatie en Studio Raven. Een groot compliment voor Dow voor de wijze waarop het 50-jarig jubileum op uiteenlopende wijze is gevierd, telkens met een perfecte organisatie.

BO2 Verrassend Lokaal

Tot slot was het 20 november tijd voor BO2 Verrassend Lokaal bij Morres Wonen in Hulst: het grootste B2B event van Zeeuws-Vlaanderen dat jaarlijks door Junior Kamer Zeeuws-Vlaanderen wordt georganiseerd. Elk jaar wordt een ander thema gekozen: dit keer streden winkelgebieden om de titel 'Meest Verrassende Winkelgebied van Zeeuws-Vlaanderen'.

Tim_online was ook dit jaar weer een van de hoofdsponsoren en online partner. Benieuwd naar onze werkzaamheden? Bekijk deze case.

Alle drie de finalisten (Breskens Winkelhart, Hulst Stationsplein en ZAVO Zaamslag) dragen wij een warm hart toe (want zij zijn alle drie gewaardeerde opdrachtgevers): uiteindelijk kwam Zaamslag als winnaar uit de bus. Wij kijken terug op een hele prettige samenwerking met de BO2 commissie 2015; JK Zeeuws-Vlaanderen is er wederom in geslaagd een prachtig evenement neer te zetten. www.go2bo.nl