Tim_online slide

ZAVO 65 jaar Retail Spaaractie

Gedurende de looptijd van de actie worden er tweewekelijks email nieuwsbrieven verzonden met aanbiedingen, aantrekkelijke kortingen en informatie. Wil je tijdens de looptijd van de actie je loten op een andere prijs inzetten? Ook dat is mogelijk.

Uiteraard wordt ook social media ingezet om de doelgroep te bereiken; met een speciale Facebook pagina wordt nieuws en informatie gedeeld, en de leden van de ondernemersvereniging worden in het zonnetje gezet.

Deze actie werd volledig in samenspraak met het ZAVO-bestuur ontwikkeld; er is sprake van een intensieve samenwerking met marketing- en communicatiebureau Cows & Stars voor alle offline marketing uitingen.

Natuurlijk doet Tim_online ook mee met dit prijzenfestijn! We stellen een iPad Mini ter beschikking als prijs…. Dus sparen en inzetten maar!

Het jubileum was ook Het Moment om een nieuwe, informatieve site voor ZAVO neer te zetten. Met een frisse uitstraling en met gebruik van single page design krijgt de bezoeker eenvoudig en snel alle gewenste informatie te zien.