Roosendaal

Belder 30A
4704 RV Roosendaal

Zaamslag

Axelsestraat 4
4543CJ Zaamslag
 • 01 Tim_online
 • 02 Websites
 • 03 Webapplicaties
 • 04 Online koppelingen
 • 05 Technische implementator
 • 06 Branche: Automotive
 • 07 Branche: Vastgoed
 • 08 Case: Breeman BMW / MINI
 • 09 Case: Reham Vastgoed
 • 10 Case: Apcoa
 • 11 Case: Garagevergelijker
 • 12 Case: Nieuwbouw projecten
 • Privacy policy
Contacteer ons

Tim_online

Tim_online regelt en verzorgt jouw business online, dat doen we zonder grote woorden en loze beloften.

Lees verder

Tim_online

Tim_online regelt en verzorgt jouw business online. De ontwikkelingen op internet volgen elkaar in een steeds hoger tempo op. Wij lopen graag voorop en volgen nieuwe ontwikkelingen op de voet. Ons doel is iedere mogelijkheid te signaleren die jouw bedrijf of organisatie vooruit helpt. Dat doen we zonder grote woorden en loze beloften. We begrijpen het internet en maken het voor iedere organisatie optimaal toepasbaar.

Onze relatie met opdrachtgevers stopt niet bij de oplevering van de opdracht. Integendeel, wij beschouwen dit als een tussenstop op weg naar een blijvende, stabiele en effectieve inzet van je website of webapplicatie.

Hoe gaan wij te werk

Het begint met een goed doordacht ontwerp. Onze designers verdiepen zich in de doelgroep en de gewenste toepassingen en komen met praktische, interactieve en strakke ontwerpen. We leggen opdrachtgevers concepten voor waarin het doel, de vormgeving, functionaliteiten en usability samen zijn gebracht tot een aansprekend geheel.

De techniek achter een website of applicatie moet kloppen. Altijd. 100%. Onze programmeurs ontwikkelen volgens de laatste, beproefde methodes en standaarden. Het ontwerp wordt omgezet door middel van de best passende tools voor de opdracht. En faalt de techniek? Dan staan we voor je klaar om het op te lossen.

Een website die past bij je bedrijf en uitstraling en die je doelgroep aanspreekt. Dat is ons uitgangspunt. Want alleen dan helpt je website bij het realiseren van je doelstellingen. Eén ding is zeker: een website is nooit af.

Conversie

Maar er is meer. Ook online adverteren en inzet van social media zoals Facebook en Twitter zijn manieren om meer traffic naar je site krijgen. En eenmaal daar gekomen willen we de bezoekers vast houden en tot actie laten overgaan. Kortom; samen met onze opdrachtgevers willen we komen tot maximale conversie van zoveel mogelijk bezoekers.

Direct bij de ontwikkeling van je website wordt rekening gehouden met technische zoekoptimalisatie, die helpt bij het krijgen van een hoge positie in de zoekmachines. We adviseren je over de content van je website en helpen met de trefwoorden.

Websites

Een website die past bij je bedrijf en uitstraling en die je doelgroep aanspreekt. Dat is ons uitgangspunt.

Lees verder

Websites

Een website die past bij je bedrijf en uitstraling en die je doelgroep aanspreekt. Dat is ons uitgangspunt. Want alleen dan helpt je website bij het realiseren van je doelstellingen. Eén ding is zeker: een website is nooit af. Ontwikkelingen in techniek en in je eigen branche, maar ook van je doelgroep en doelstellingen: je website verandert mee. Alleen dan draagt je website bij aan het bedrijfsresultaat.

Design

Het begint met een goed doordacht ontwerp. Onze designers verdiepen zich in de doelgroep en de gewenste toepassingen en komen met praktische, interactieve en strakke ontwerpen. We leggen opdrachtgevers concepten voor waarin het doel, de vormgeving, functionaliteiten en usability samen zijn gebracht tot een aansprekend geheel.

Met behulp van responsive design wordt het ontwerp en stijl van de site geoptimaliseerd voor de resolutie en de grootte van het beeldscherm van de bezoeker. Een mobielvriendelijke lay-out verhoogt de gebruiksvriendelijkheid en het gebruiksgemak van een website. 

Development

De techniek achter een website of applicatie moet kloppen. Altijd. 100%. Onze programmeurs ontwikkelen volgens de laatste, beproefde methodes en standaarden. Het ontwerp wordt omgezet naar HTML, CSS en Javascript, de functionaliteit vakkundig gebouwd in MySQL en PHP. En faalt de techniek? Dan staan we voor je klaar om het op te lossen.

Altijd en overal online

De markt voor mobiel internet groeit razendsnel. Steeds meer mensen internetten en bestellen vaker online. Alleen al in Nederland heeft meer dan 50% van de mensen een smartphone. En deze smartphones worden niet alleen gebruikt om te bellen: surfen, informatie zoeken, social media gebruiken en, gamen, tv kijken en winkelen. Jouw website moet dus ook op een smartphone of tablet makkelijk op te halen zijn en goed getoond worden.

Tim_online houdt hier direct bij ontwerp en ontwikkeling rekening mee. Uiteraard ontwikkelen wij ook aantrekkelijke en duidelijke mobiele sites die maximale gebruiksvriendelijkheid geven bij gebruik van smartphones en tablets.

Meer weten over wat voor soort websites wij maken, neem een kijkje bij een aantal uitgelichte Cases:

Breeman BMW / MINI
Reham Vastgoed
Apcoa parkeergarages
Garagevergelijker
Niewbouwprojecten

Webapplicaties

Bespaar tijd en geld doormiddel van een op maat gemaakte webapplicatie die je bedrijfsprocessen ondersteunt en vereenvoudigt.

Lees verder

Webapplicaties

Naast de bouw van websites zijn wij ook gespecialiseerd in het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties. Hierbij gaat het voornamelijk over systemen om bedrijfsprocessen te versoepelen en tijd te winnen. Denk bijvoorbeeld als online oplossingen voor urenregistratie, leerlingvolgsystemen, automotive voorraadsystemen of online reserveringssystemen. 

Daar waar veelal nog gebruikt wordt gemaakt van verschillende lokaal opgeslagen documenten die elke keer apart bijgehouden moeten worden biedt een webapplicatie een ideale oplossing om dit proces te centraliseren. Een goed uitgedachte applicatie kan een bedrijf op zowel korte als lange termijn veel opleveren, in zowel tijd als kosten.

Webapplicate vs website

Wanneer is een webapplicatie een geschikte oplossing voor je bedrijf en wanneer kun je beter kiezen voor een website? Hierbij moet je jezelf de vraag stellen waar je het voor wilt gaan gebruiken. Wil je voornamelijk naar gebruikers toe je bedrijf profileren en laten zien wat je doet, wat je verkoop e.d. dan is de keuze voor een website vaak de juiste. Een website heeft een CMS om deze zelf te beheren en hebben vaak een informatief karakter, dit is vooral visueel gericht.

Is de insteek echter het versoepelen van bedrijfsprocessen of het aanbieden van een bepaalde dienstverlening dan valt de keuze al snel op een webapplicatie. Deze worden veelal intern binnen het bedrijf gebruikt en zijn niet te benaderen door de "buitenwereld". Veelal worden de applicatie ingezet om processen te automatiseren, de gebruiksvriendelijkheid van het systeem staat voorop. Webapplicaties kunnen overigens vervolgens ook als data bron gebruikt worden indien bepaalde functionaliteit op een website getoond moet worden, beide zijn nauw bij elkaar betrokken.

Tim_online heeft in de loop van tijd veel webapplicatie gebouwd, neem bijvoorbeeld een kijkje bij onze automotive branche.

Online koppelingen

Online koppelingen met andere systemen zijn hedendaags bijna niet meer weg te denken in de online wereld.

Lees verder

Online koppelingen

Online koppelingen met andere systemen zijn hedendaags bijna niet meer weg te denken in de online wereld. Door middel van een koppeling zorg je er voor dat verschillende online systemen met elkaar kunnen "praten". Insteek is dat dit geheel automatisch gebeurd zodat veel voorkomende handelingen voortaan niet meer gedaan hoeven te worden.

Denk hierbij aan een koppeling tussen een voorraadsysteem en de producten die op je website staan of een centraal systeem waar vastgoed ingevoerd wordt en deze vervolgens in je website geschoten worden. Of het nu gaat om veel bruikte koppelingen als Realworks, Wheelerdelta, Exact Online en iDeal of om kleinere partijen, je kan het zo gek niet verzinnen of er bestaat wel een koppeling voor.

Tim_online heeft in de loop van tijd al honderden koppeling verzorgd. Bestaat er nog geen koppeling tussen 2 systemen dan zoeken we een passende oplossing om alsnog de gewenste gegevens naar de klant toe te krijgen. 

Voordelen van een koppeling

Voordelen voor een klant van het koppelen van gegevens is dat dit vaak een geautomatiseerd proces is waardoor er veel werk uit handen wordt genomen de ondernemen zich meer op het bedrijf kan richten en minder op de bijkomende zaken. E-mails worden automatisch verstuurd, aanpassingen worden met een druk op de knop direct van een CRM systeem ingeschoten in de website of applicatie en ga zo maar door. Het is zeker de moeite om te onderzoeken of er voor knelpunten binnen het bedrijfsproces een handige koppeling te bedenken is om dit te versoepelen.

Omniboost

Een aftakking van Tim_online houdt zich vooral bezig met financiële koppelingen voor de hospitality branche. Omniboost maakt slimme verbindingen tussen je PMS / POS en boekhoudsoftware. Geen inefficiënte en foutgevoelige handmatige processen meer. Haar krachtige technologie integreert je gegevens in werkelijke financiële overzichten. Automatiseer je boekhouding en beheer je financiën eenvoudiger en sneller dan ooit tevoren. 

Omniboost verenigt naadloos je gegevens en maakt realtime toegang tot al je financiële informatie mogelijk vanaf één centrale plaats: volledig, nauwkeurig en altijd up-to-date.

Meer informatie vind je op de website van Omniboost.

Technische implementator

Heb je al een ontwerp / design voor je website of applicatie? Tim_online verzorgd in dat geval graag de technische implementatie hiervan.

Lees verder

Technische implementator

Naast dat Tim_online het gehele proces van idee naar wireframes naar ontwerp naar website verzorgt, worden wij ook vaak ingeschakeld als technische implementator voor een project. Dit houdt in dat het voortraject van het uitwerken van een idee naar een ontwerp doorlopen is en men op zoek is naar een partij die het daadwerkelijk om kan zetten naar een volledig functionerende website.

Andersom gebeurt ook met enige regelmaat, wij hebben het initiële contact met de klant en zorgen dat het idee uitgewerkt wordt in een website ontwerp. Dit ontwerp wordt vervolgens doorgenomen met de technische partij van de klant. Omdat Tim_online in huis beschikt over zowel designers als programmeurs kunnen we breed ingezet worden.

Wij werken voor verschillende design en marketingbureaus die vervolgens de schakel vormen tussen de klant en ons als technische kant. 

Mocht je interesse hebben om Tim_online in te schakelen als technische implementator aarzel dan niet een neem gerust contact met ons op. We staan altijd open voor nieuwe, uitdagende projecten!

Branche: Automotive

Van voorraadsystemen tot websites tot touchscreenapplicaties... Automotive heeft weinig geheimen meer voor ons. We werken graag samen met merken en dealers om het beste uit hun aanbod te halen!

Lees verder

Branche: Automotive

Tim_online heeft sinds haar oprichting in 2002 grote affiniteit met de automotive branche. In de loop der jaren hebben wij vele opdrachten uitgevoerd voor autodealers, garages en alles wat hier rondom mee te maken heeft. 

Voorraad informatie systeem

Om goed te kunnen informeren en uiteindelijk te kunnen verkopen, is het nodig om een goed overzicht van de eigen voorraad te hebben.
Niet alleen voor de bezoekende klant, maar zeker ook intern. Voor verscheidene autobedrijven heeft Tim_online voertuigbeheersystemen / voorraad informatie systemen geimplementeerd.
Deze systemen kunnen bijzonder basic zijn, maar ook zeer uitgebreid met allerhande rapportages van dien.
Deze systemen assisteren medewerkers bij het verkoopproces en alle data is te allen tijde voorhanden voor diegenen die ermee moeten kunnen werken.

Websitekoppelingen

Tegenwoordig werken veel autobedrijven met automatische voertuig-koppelingen. Denk bijvoorbeeld aan een Wheelerdelta / Hexon koppeling. Tim_online heeft hier veel ervaring mee en importeert automatisch de occasion-voorraad naar de database van de klant. Uiteraard wordt bij zo'n koppeling ook vaak de website / weergave verzorgd. Volledig ontzorgd dus.

Touchscreen applicaties

Naast het koppelen van de autodata naar een website toe is het ook mogelijk om deze te gebruiken om het aanbod op een andere manier naar de klant te brengen. Door middel van touchscreens te plaatsen op verschillende vestigingen kan het gehele aanbod snel en aantrekkelijk getoond worden.

Hiermee wordt samen met de klant op zoek gegaan naar een passende auto. Er kan snel gefilterd worden in het gehele aanbod en bij interesse kan er direct een PDF brochure naar de klant gemaild worden vanaf het scherm.

Online uitingen en print

Naast het ontwerpen en implementeren van de verschillende systemen verzorgen we ook vaak de online uitingen voor verschillende acties, e-mail handtekeningen, social media uitingen, website banners etc.

Ook met offline media kunnen wij prima uit de voeten. Denk hierbij aan posters, sta-banners, advertenties, spandoeken, stickers, visitekaartjes en vouchers om er een paar te noemen.

Branche: Vastgoed

Internet is een belangrijk middel om het actuele aanbod 24/7 inzichtelijk te hebben voor woningzoekers. Maar dat is slechts de basis, wij doen zoveel meer in de vastgoed branche.

Lees verder

Branche: Vastgoed

Internet is een belangrijk middel om het actuele aanbod 24/7 inzichtelijk te hebben voor woningzoekers. Maar dat is slechts de basis. Een vastgoed website wordt ook gebruikt om klanten van extra informatie te voorzien, en biedt woningzoekers de kans met een gepersonaliseerd zoekprofiel direct op de hoogte te zijn van een woning die aan de wensen voldoet. 

Koppelingen

Bijna alle makelaars werken met een backoffice systeem waarin alle gegevens van huizen worden ingevoerd. Vervolgens maken wij hiervoor een koppeling met de website, waardoor alles op een plek wordt ingevoerd en vervolgens wordt geïmporteerd in de website. Deze import wordt met grote regelmaat gedraaid, zodat er altijd sprake is van up to date huizeninformatie. 

Prijswijzigingen, verandering van status, vermelding van Open Huizen Route; alles wordt automatisch meegenomen en aangepast. De koppeling wordt niet alleen ingezet voor de website: het huizenaanbod wordt met behulp van de koppeling naar meerdere vergelijkings- en verzamelwebsites geëxporteerd. 

Brochure generator

Door middel van een koppeling beschikken we over de meest actuele gegevens van een pand, hier is uiteraard meer mee te doen dan puur en alleen op te website te tonen. Een handige tool voor makelaars is door middel van een druk op een knop een brochure te laten genereren welke vervolgens afgedrukt kan worden en meegenomen kan worden naar een afspraak of bezichtiging.

Volledig automatisch worden de juiste gegevens en foto's geplaats in een brochure in de huisstijl van een makelaar. Een oplossing waarmee ontzettend veel tijd wordt gewonnen.

Advertentietool

Een andere oplossing waarin wij voorzien is de ontwikkeling van een zogenaamde advertentietool. Binnen deze tool kunnen de woningen klaargezet worden die in magazines of streekbladen getoond moeten worden. De makelaar kan zelf bepalen welke woningen op welke pagina getoond worden, vervolgens worden hier drukklare PDF bestanden van gemaakt welke direct naar krant of magazine gestuurd kunnen worden.

Nieuwbouwprojecten

Tim_online heeft een apart template ontwikkeld speciaal voor het aanbieden van nieuwbouwprojecten. Waar voorheen het aanbod nieuwbouw vaak nog tussen het normale aanbod van woningen op de website staat kan men nu gebruik maken van speciaal ingerichte websites puur gericht op nieuwbouwpanden.

Geïnteresseerde kunnen per pand hun interesse aangeven en er zijn directe koppelingen mogelijk met CRM systemen om hier een navolging op te geven. Meer over deze nieuwbouwproject websites is hier te vinden.

Case: Breeman BMW / MINI

F. Breeman is een BMW- en MINI-dealer uit Rotterdam en Gouda.

Lees verder

Case: Breeman BMW / MINI

Breeman BMW & MINI is al jaren klant bij Tim_online en weet dat ze ons kunnen vertrouwen met al hun online en offline wensen. Vanwege de expertise van Tim_online op automotive gebied is snel inspelen op nieuwe ontwikkelingen altijd een leuke uitdaging.

Voorraad informatie systeem

Breeman BMW en MINI maakt gebruik van een voorraad-informatie systeem. Speciaal op maat hebben we een dashboard gecreëerd waar de medewerkers van Breeman kunnen werken met de actuele voorraad, zowel nieuw als gebruikt. Te allen tijde kunnen zij bij de benodigde informatie. Binnen dit systeem wordt gewerkt met allerhande gebruikersgroepen, -rechten, notificaties en rapportages. Allemaal volledig naar wens van Breeman.

BMW / MINI voorraad

Bij Breeman verkoopt met premium auto's. Zowel BMW als MINI zijn prachtige merken. Om deze voertuigen zo snel en zo gepast mogelijk online te tonen, zijn de voorraad-websites in het leven geroepen. BreemanBMWvoorraad.nl en BreemanMINIvoorraad.nl fungeren als het centrale punt voor de actuele nieuwe en gebruikte voorraad.
Klanten kunnen er meteen offertes aanvragen, proefritten inplannen, taxaties aanvragen of zich simpelweg laten informeren over de verschillende modellen en mogelijkheden.

First Class Garantie

First Class Garantie is een concept dat BMW en MINI eigenaren in staat stelt om extra garantie af te sluiten op hun auto. Zelfs nadat zij deze auto al een tijdje hebben gereden. Het is dus een verlengde garantievorm bovenop de standaard garantie.
Met First Class Garantie is de klant verzekerd van jarenlang zorgeloos autorijden.
Bij Breeman hebben wij deze First Class Garantie calculator geimplementeerd. Hier kan men precies zien wat de garantie kost voor hun specifieke voertuig. Uiteraard kan ook meteen een aanvraag worden gedaan.

De algemene demo-omgeving van de First Class Garantie tool treft u hier aan.

Online uitingen & DTP

Naast de website oplossingen die wij uitvoeren voor Breeman worden we ook ingezet voor online uitingen en offline media. Voor bijna elke nieuwe actie maken we de social media uitingen, de verschillende banners voor op de websites en de online advertenties op externe websites.

Daarnaast verzorgen we diverse fysieke banners, vouchers of stickers, en advertenties voor in verschillende tijdschriften en magazines om er maar een paar te noemen.

Case: Reham Vastgoed

Vanuit Reham kwam het verzoek om de huidige website op de schop te nemen, wat wij maar al te graag doen voor een van onze langste en vaste klanten.

Lees verder

Case: Reham Vastgoed

Door de jaren heen heeft Reham zicht ontwikkeld tot het grootste makelaarskantoor van Zeeuws-Vlaanderen. Internet is een belangrijk middel om het actuele aanbod 24/7 inzichtelijk te hebben voor woningzoekers, wat wij maar al te graag voor Reham verzorgen.

Nieuwe website

Een jaar geleden kwam het verzoek om de huidige website van Reham op de schop te nemen. Niet dat de huidige, ook door ons ontwikkelde, website niet meer voldeed maar meer uit de mobile first gedachte dat de gebruiker altijd en overal snel de juiste informatie moest kunnen vinden.

Samen met Reham hebben we gekeken naar de huidige functionaliteiten, die in de loop van tijd alleen maar waren toegenomen, en hier systematisch in weggestreept wat hedendaags niet meer nodig is. Hierdoor kwamen we uiteindelijk tot een lijstje met wensen die voor Reham écht belangrijk waren, gebruikersgemak, snelheid en vindbaarheid voorop. Het resultaat: een gloednieuwe website waarmee de concurrentie continu aan kunnen blijven gaan.

3D Woning presentatie

Als een van de eerste makelaars biedt Reham bezoekers van de website een 3D wandeling door de woning aan. Door middel van speciale camera's wordt door Reham elk huis van binnen in 360 graden gefotografeerd en omgezet naar een unieke ervaring. Waar er voorheen eerst een afspraak gemaakt moest worden om een eerste indruk van een woning te krijgen kan dit nu direct online. Door deze 'online bezichtiging' kunnen woningzoekende vooraf al een eerste impressie krijgen of het een voor hun geschikte woning is. Je houdt dus uiteindelijk vooral bezichtigingen over van écht geïnteresseerde. 

Reham 't Zelf

Een nieuwe ontwikkeling waarbij wij betrokken zijn met de bouw van de website is het idee dat particulieren hun woning zelf willen gaan verkopen. Reham speelt hierop in door de "Reham 't Zelf" dienst aan te bieden. Je kan zelf bepalen in hoe verre je hulp wilt van Reham bij het verkopen van je woning en welke zaken je prima zelf kan regelen. Door verschillende keuze opties is dit pakket direct online samen te stellen en af te rekenen. Bekijk hier de website van Reham 't Zelf.

Handige tools

Op de achtergrond van de website hebben we verschillende tools ontwikkeld om het leven van Reham makkelijker te maken. Ze beschikken over een advertentietool om snel en eenvoudig een aanbod van woningen samen te stellen en dit vervolgens door te schieten een redactie of drukkerij. Er bestaat een systeem waarbij gebruikers van de website een zoekprofiel kunnen aanmaken en het systeem automatisch elke 2 weken een update stuurt van de nieuwe woningen die matchen aan het zoekprofiel.

Case: Apcoa

Voor APCOA Nederland hebben wij een online portal gerealiseerd waarop bezoekers gemakkelijk en snel een parkeerabonnement, dagkaart of urenkaart kunnen bestellen. APCOA beheert verschillende garages in verschillende steden met ieder soms andere voorwaarden. Hierop is dit systeem dan ook ingesteld.

Lees verder

Case: Apcoa

De klant informeren

Het APCOA systeem informeert de klant in eerste instantie over alle mogelijke producten bij de verschillende garages. Men ziet precies wat zaken kosten en wat de voorwaarden zijn. Verder heeft men de mogelijkheid om eenmaal gemaakte bestellingen te wijzigen met een wijzigingsformulier. Ook maakt men bij APCOA gebruik van wachtlijsten indien een garage vol blijkt. Ook deze aanmeldformulieren voor wachtlijsten maken deel uit van het systeem.

Bestellingen afhandelen

Nadat de bezoeker geïnformeerd is kan deze meteen overgaan op het bestellen van producten.
Via de online afrekenmethodiek is het mogelijk om middels enkele simpele stappen een volledig plaatje te krijgen van de klant-wensen. Vervolgens kan deze klant online afrekenen of ervoor kiezen dit via andere betaalmethoden te doen.

Na betaling of afhandeling van de bestelling ontvangt APCOA de benodigde gegevens en kan aan de slag met het vervaardigen van o.a. de inrijkaarten of anderzijds bestelde producten.

Meertaligheid

Omdat men bij APCOA graag alle geïnteresseerden van dienst is, is het nodig om de content aan te bieden in meerdere talen.
Hierin heeft Tim_online voorzien. De website bestellen.apcoa.nl is zogenaamd 'multilanguage' zodat men in ofwel Nederlands of Engels de volledige website kan benutten.

Case: Garagevergelijker

Garegevergelijker biedt bezoekers de mogelijkheid om tegen scherpe prijzen auto-onderhoud in te plannen bij een verscheidenheid aan aangesloten garages. De klant kan aangeven wat er nodig is, en krijgt vervolgens te zien waar dit mogelijk is en voor welke prijs. Uiteraard kan meteen een aanvraag gedaan worden.

Lees verder

Case: Garagevergelijker

Informatie koppelingen

Om klanten een concreet en helder beeld te geven van de mogelijke werkzaamheden en kosten, is het nodig om informatie te putten uit verschillende externe systemen. Bij Garagevergelijker is data afkomstig uit 3 externe systemen. Uiteraard wordt deze data vergaard middels API's (Application Programming Interfaces) en is deze zo actueel mogelijk.

De informatiekoppelingen zorgen ervoor dat iedere bezoeker informatie kan opvragen over zijn/haar eigen auto en daar vervolgens precies de juiste werkzaamheden van te zien krijgt. Ook de benodigde olie wordt bijvoorbeeld geselecteerd.

Aangesloten garages 

Garagevergelijker maakt gebruik van een netwerk van aangesloten garages.
Garages kunnen zelf ook inloggen in het systeem, om daar vervolgens hun voorkeuren aan te geven. Zo dient iedere garage zelf zijn gegevens actueel te houden. Ook dient iedere garage aan te geven welke extra services zij aanbieden.

Landingpages

Garagevergelijker.nl is een bron aan informatie. Men maakt er gebruik van zogenaamde landingpages. Landingpages zijn pagina's specifiek ingericht om de bezoeker te informeren over een bepaald ondewerp. Uiteraard gaan deze onderwerpen bij Garagevergelijker allemaal over het onderhoud van auto's. Vanuit deze landingpages kan gemakkelijk worden doorgegaan richting het proces waar men werkzaamheden kan inplannen.

Case: Nieuwbouw projecten

Websites speciaal gericht op het aantrekkelijk showcasen van een nieuwbouwproject.

Lees verder

Case: Nieuwbouw projecten

Waar normale makelaars website uitermate geschikt zijn voor het tonen van het aanbod koop en huur woningen zijn de nieuwbouw projecten vaak een secundair iets. Om deze projecten meer naar de voorgrond te krijgen hebben we een speciaal template ontwikkeld specifiek gericht op de verkoop van nieuwbouw woningen en appartementen.

"Vast" template

Bij deze ontwikkeling hebben we gekozen om een zo'n generiek mogelijk template op te zetten dat in 90% van de opdrachten te gebruiken is. Hierdoor wordt er tijd en geld bespaard voor de klant en kunnen wij in een korte tijd een volledig functionerende website opzetten. Uiteraard zijn aanpassingen aan het template mogelijk indien er specifieke extra wensen zijn.

Daarnaast wordt het template met enige regelmaat geüpdate indien blijkt dat nieuwe wensen vaker terugkomen, op deze manier ontwikkeld het template zich alsmaar door.

Koppelingen

Naast dat het aanbod getoond wordt is het voor de verkopende partij ook erg belangrijk om de geïnteresseerde in het project te kunnen navolgen. Hiervoor bestaat er een koppeling met een CRM pakket waar de interesse ingeschoten wordt zodat centraal inzichtelijk is wie interesse heeft in welke woning of appartement. 

Als uitgangspunt van de informatie wordt het CMS gebruikt dat geleverd wordt bij de website. Echter een andere optie is een koppeling met het pakket waar het normale aanbod van woningen ook in staat, denk hierbij aan bijvoorbeeld Realworks. Indien wenselijk is er een koppeling mogelijk om de informatie van de website, waar mogelijk, te voeden vanuit deze databron.

Roosendaal

Belder 30A
4704 RV Roosendaal

Terneuzen

Stadhuisplein 3
4531 GZ Terneuzen
Contacteer ons
 • Tim_online
 • Websites
 • Webapplicaties
 • Online koppelingen
 • Technische implementator
 • Branche: Automotive
 • Branche: Vastgoed
 • Case: Breeman BMW / MINI
 • Case: Reham Vastgoed
 • Case: Apcoa
 • Case: Garagevergelijker
 • Case: Nieuwbouw projecten

Tim_online

Tim_online regelt en verzorgt jouw business online. De ontwikkelingen op internet volgen elkaar in een steeds hoger tempo op. Wij lopen graag voorop en volgen nieuwe ontwikkelingen op de voet. Ons doel is iedere mogelijkheid te signaleren die jouw bedrijf of organisatie vooruit helpt. Dat doen we zonder grote woorden en loze beloften. We begrijpen het internet en maken het voor iedere organisatie optimaal toepasbaar.

Onze relatie met opdrachtgevers stopt niet bij de oplevering van de opdracht. Integendeel, wij beschouwen dit als een tussenstop op weg naar een blijvende, stabiele en effectieve inzet van je website of webapplicatie.

Hoe gaan wij te werk

Het begint met een goed doordacht ontwerp. Onze designers verdiepen zich in de doelgroep en de gewenste toepassingen en komen met praktische, interactieve en strakke ontwerpen. We leggen opdrachtgevers concepten voor waarin het doel, de vormgeving, functionaliteiten en usability samen zijn gebracht tot een aansprekend geheel.

De techniek achter een website of applicatie moet kloppen. Altijd. 100%. Onze programmeurs ontwikkelen volgens de laatste, beproefde methodes en standaarden. Het ontwerp wordt omgezet door middel van de best passende tools voor de opdracht. En faalt de techniek? Dan staan we voor je klaar om het op te lossen.

Een website die past bij je bedrijf en uitstraling en die je doelgroep aanspreekt. Dat is ons uitgangspunt. Want alleen dan helpt je website bij het realiseren van je doelstellingen. Eén ding is zeker: een website is nooit af.

Conversie

Maar er is meer. Ook online adverteren en inzet van social media zoals Facebook en Twitter zijn manieren om meer traffic naar je site krijgen. En eenmaal daar gekomen willen we de bezoekers vast houden en tot actie laten overgaan. Kortom; samen met onze opdrachtgevers willen we komen tot maximale conversie van zoveel mogelijk bezoekers.

Direct bij de ontwikkeling van je website wordt rekening gehouden met technische zoekoptimalisatie, die helpt bij het krijgen van een hoge positie in de zoekmachines. We adviseren je over de content van je website en helpen met de trefwoorden.

Websites

Een website die past bij je bedrijf en uitstraling en die je doelgroep aanspreekt. Dat is ons uitgangspunt. Want alleen dan helpt je website bij het realiseren van je doelstellingen. Eén ding is zeker: een website is nooit af. Ontwikkelingen in techniek en in je eigen branche, maar ook van je doelgroep en doelstellingen: je website verandert mee. Alleen dan draagt je website bij aan het bedrijfsresultaat.

Design

Het begint met een goed doordacht ontwerp. Onze designers verdiepen zich in de doelgroep en de gewenste toepassingen en komen met praktische, interactieve en strakke ontwerpen. We leggen opdrachtgevers concepten voor waarin het doel, de vormgeving, functionaliteiten en usability samen zijn gebracht tot een aansprekend geheel.

Met behulp van responsive design wordt het ontwerp en stijl van de site geoptimaliseerd voor de resolutie en de grootte van het beeldscherm van de bezoeker. Een mobielvriendelijke lay-out verhoogt de gebruiksvriendelijkheid en het gebruiksgemak van een website. 

Development

De techniek achter een website of applicatie moet kloppen. Altijd. 100%. Onze programmeurs ontwikkelen volgens de laatste, beproefde methodes en standaarden. Het ontwerp wordt omgezet naar HTML, CSS en Javascript, de functionaliteit vakkundig gebouwd in MySQL en PHP. En faalt de techniek? Dan staan we voor je klaar om het op te lossen.

Altijd en overal online

De markt voor mobiel internet groeit razendsnel. Steeds meer mensen internetten en bestellen vaker online. Alleen al in Nederland heeft meer dan 50% van de mensen een smartphone. En deze smartphones worden niet alleen gebruikt om te bellen: surfen, informatie zoeken, social media gebruiken en, gamen, tv kijken en winkelen. Jouw website moet dus ook op een smartphone of tablet makkelijk op te halen zijn en goed getoond worden.

Tim_online houdt hier direct bij ontwerp en ontwikkeling rekening mee. Uiteraard ontwikkelen wij ook aantrekkelijke en duidelijke mobiele sites die maximale gebruiksvriendelijkheid geven bij gebruik van smartphones en tablets.

Meer weten over wat voor soort websites wij maken, neem een kijkje bij een aantal uitgelichte Cases:

Breeman BMW / MINI
Reham Vastgoed
Apcoa parkeergarages
Garagevergelijker
Niewbouwprojecten

Webapplicaties

Naast de bouw van websites zijn wij ook gespecialiseerd in het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties. Hierbij gaat het voornamelijk over systemen om bedrijfsprocessen te versoepelen en tijd te winnen. Denk bijvoorbeeld als online oplossingen voor urenregistratie, leerlingvolgsystemen, automotive voorraadsystemen of online reserveringssystemen. 

Daar waar veelal nog gebruikt wordt gemaakt van verschillende lokaal opgeslagen documenten die elke keer apart bijgehouden moeten worden biedt een webapplicatie een ideale oplossing om dit proces te centraliseren. Een goed uitgedachte applicatie kan een bedrijf op zowel korte als lange termijn veel opleveren, in zowel tijd als kosten.

Webapplicate vs website

Wanneer is een webapplicatie een geschikte oplossing voor je bedrijf en wanneer kun je beter kiezen voor een website? Hierbij moet je jezelf de vraag stellen waar je het voor wilt gaan gebruiken. Wil je voornamelijk naar gebruikers toe je bedrijf profileren en laten zien wat je doet, wat je verkoop e.d. dan is de keuze voor een website vaak de juiste. Een website heeft een CMS om deze zelf te beheren en hebben vaak een informatief karakter, dit is vooral visueel gericht.

Is de insteek echter het versoepelen van bedrijfsprocessen of het aanbieden van een bepaalde dienstverlening dan valt de keuze al snel op een webapplicatie. Deze worden veelal intern binnen het bedrijf gebruikt en zijn niet te benaderen door de "buitenwereld". Veelal worden de applicatie ingezet om processen te automatiseren, de gebruiksvriendelijkheid van het systeem staat voorop. Webapplicaties kunnen overigens vervolgens ook als data bron gebruikt worden indien bepaalde functionaliteit op een website getoond moet worden, beide zijn nauw bij elkaar betrokken.

Tim_online heeft in de loop van tijd veel webapplicatie gebouwd, neem bijvoorbeeld een kijkje bij onze automotive branche.

Online koppelingen

Online koppelingen met andere systemen zijn hedendaags bijna niet meer weg te denken in de online wereld. Door middel van een koppeling zorg je er voor dat verschillende online systemen met elkaar kunnen "praten". Insteek is dat dit geheel automatisch gebeurd zodat veel voorkomende handelingen voortaan niet meer gedaan hoeven te worden.

Denk hierbij aan een koppeling tussen een voorraadsysteem en de producten die op je website staan of een centraal systeem waar vastgoed ingevoerd wordt en deze vervolgens in je website geschoten worden. Of het nu gaat om veel bruikte koppelingen als Realworks, Wheelerdelta, Exact Online en iDeal of om kleinere partijen, je kan het zo gek niet verzinnen of er bestaat wel een koppeling voor.

Tim_online heeft in de loop van tijd al honderden koppeling verzorgd. Bestaat er nog geen koppeling tussen 2 systemen dan zoeken we een passende oplossing om alsnog de gewenste gegevens naar de klant toe te krijgen. 

Voordelen van een koppeling

Voordelen voor een klant van het koppelen van gegevens is dat dit vaak een geautomatiseerd proces is waardoor er veel werk uit handen wordt genomen de ondernemen zich meer op het bedrijf kan richten en minder op de bijkomende zaken. E-mails worden automatisch verstuurd, aanpassingen worden met een druk op de knop direct van een CRM systeem ingeschoten in de website of applicatie en ga zo maar door. Het is zeker de moeite om te onderzoeken of er voor knelpunten binnen het bedrijfsproces een handige koppeling te bedenken is om dit te versoepelen.

Omniboost

Een aftakking van Tim_online houdt zich vooral bezig met financiële koppelingen voor de hospitality branche. Omniboost maakt slimme verbindingen tussen je PMS / POS en boekhoudsoftware. Geen inefficiënte en foutgevoelige handmatige processen meer. Haar krachtige technologie integreert je gegevens in werkelijke financiële overzichten. Automatiseer je boekhouding en beheer je financiën eenvoudiger en sneller dan ooit tevoren. 

Omniboost verenigt naadloos je gegevens en maakt realtime toegang tot al je financiële informatie mogelijk vanaf één centrale plaats: volledig, nauwkeurig en altijd up-to-date.

Meer informatie vind je op de website van Omniboost.

Technische implementator

Naast dat Tim_online het gehele proces van idee naar wireframes naar ontwerp naar website verzorgt, worden wij ook vaak ingeschakeld als technische implementator voor een project. Dit houdt in dat het voortraject van het uitwerken van een idee naar een ontwerp doorlopen is en men op zoek is naar een partij die het daadwerkelijk om kan zetten naar een volledig functionerende website.

Andersom gebeurt ook met enige regelmaat, wij hebben het initiële contact met de klant en zorgen dat het idee uitgewerkt wordt in een website ontwerp. Dit ontwerp wordt vervolgens doorgenomen met de technische partij van de klant. Omdat Tim_online in huis beschikt over zowel designers als programmeurs kunnen we breed ingezet worden.

Wij werken voor verschillende design en marketingbureaus die vervolgens de schakel vormen tussen de klant en ons als technische kant. 

Mocht je interesse hebben om Tim_online in te schakelen als technische implementator aarzel dan niet een neem gerust contact met ons op. We staan altijd open voor nieuwe, uitdagende projecten!

Branche: Automotive

Tim_online heeft sinds haar oprichting in 2002 grote affiniteit met de automotive branche. In de loop der jaren hebben wij vele opdrachten uitgevoerd voor autodealers, garages en alles wat hier rondom mee te maken heeft. 

Voorraad informatie systeem

Om goed te kunnen informeren en uiteindelijk te kunnen verkopen, is het nodig om een goed overzicht van de eigen voorraad te hebben.
Niet alleen voor de bezoekende klant, maar zeker ook intern. Voor verscheidene autobedrijven heeft Tim_online voertuigbeheersystemen / voorraad informatie systemen geimplementeerd.
Deze systemen kunnen bijzonder basic zijn, maar ook zeer uitgebreid met allerhande rapportages van dien.
Deze systemen assisteren medewerkers bij het verkoopproces en alle data is te allen tijde voorhanden voor diegenen die ermee moeten kunnen werken.

Websitekoppelingen

Tegenwoordig werken veel autobedrijven met automatische voertuig-koppelingen. Denk bijvoorbeeld aan een Wheelerdelta / Hexon koppeling. Tim_online heeft hier veel ervaring mee en importeert automatisch de occasion-voorraad naar de database van de klant. Uiteraard wordt bij zo'n koppeling ook vaak de website / weergave verzorgd. Volledig ontzorgd dus.

Touchscreen applicaties

Naast het koppelen van de autodata naar een website toe is het ook mogelijk om deze te gebruiken om het aanbod op een andere manier naar de klant te brengen. Door middel van touchscreens te plaatsen op verschillende vestigingen kan het gehele aanbod snel en aantrekkelijk getoond worden.

Hiermee wordt samen met de klant op zoek gegaan naar een passende auto. Er kan snel gefilterd worden in het gehele aanbod en bij interesse kan er direct een PDF brochure naar de klant gemaild worden vanaf het scherm.

Online uitingen en print

Naast het ontwerpen en implementeren van de verschillende systemen verzorgen we ook vaak de online uitingen voor verschillende acties, e-mail handtekeningen, social media uitingen, website banners etc.

Ook met offline media kunnen wij prima uit de voeten. Denk hierbij aan posters, sta-banners, advertenties, spandoeken, stickers, visitekaartjes en vouchers om er een paar te noemen.

Branche: Vastgoed

Internet is een belangrijk middel om het actuele aanbod 24/7 inzichtelijk te hebben voor woningzoekers. Maar dat is slechts de basis. Een vastgoed website wordt ook gebruikt om klanten van extra informatie te voorzien, en biedt woningzoekers de kans met een gepersonaliseerd zoekprofiel direct op de hoogte te zijn van een woning die aan de wensen voldoet. 

Koppelingen

Bijna alle makelaars werken met een backoffice systeem waarin alle gegevens van huizen worden ingevoerd. Vervolgens maken wij hiervoor een koppeling met de website, waardoor alles op een plek wordt ingevoerd en vervolgens wordt geïmporteerd in de website. Deze import wordt met grote regelmaat gedraaid, zodat er altijd sprake is van up to date huizeninformatie. 

Prijswijzigingen, verandering van status, vermelding van Open Huizen Route; alles wordt automatisch meegenomen en aangepast. De koppeling wordt niet alleen ingezet voor de website: het huizenaanbod wordt met behulp van de koppeling naar meerdere vergelijkings- en verzamelwebsites geëxporteerd. 

Brochure generator

Door middel van een koppeling beschikken we over de meest actuele gegevens van een pand, hier is uiteraard meer mee te doen dan puur en alleen op te website te tonen. Een handige tool voor makelaars is door middel van een druk op een knop een brochure te laten genereren welke vervolgens afgedrukt kan worden en meegenomen kan worden naar een afspraak of bezichtiging.

Volledig automatisch worden de juiste gegevens en foto's geplaats in een brochure in de huisstijl van een makelaar. Een oplossing waarmee ontzettend veel tijd wordt gewonnen.

Advertentietool

Een andere oplossing waarin wij voorzien is de ontwikkeling van een zogenaamde advertentietool. Binnen deze tool kunnen de woningen klaargezet worden die in magazines of streekbladen getoond moeten worden. De makelaar kan zelf bepalen welke woningen op welke pagina getoond worden, vervolgens worden hier drukklare PDF bestanden van gemaakt welke direct naar krant of magazine gestuurd kunnen worden.

Nieuwbouwprojecten

Tim_online heeft een apart template ontwikkeld speciaal voor het aanbieden van nieuwbouwprojecten. Waar voorheen het aanbod nieuwbouw vaak nog tussen het normale aanbod van woningen op de website staat kan men nu gebruik maken van speciaal ingerichte websites puur gericht op nieuwbouwpanden.

Geïnteresseerde kunnen per pand hun interesse aangeven en er zijn directe koppelingen mogelijk met CRM systemen om hier een navolging op te geven. Meer over deze nieuwbouwproject websites is hier te vinden.

Case: Breeman BMW / MINI

Breeman BMW & MINI is al jaren klant bij Tim_online en weet dat ze ons kunnen vertrouwen met al hun online en offline wensen. Vanwege de expertise van Tim_online op automotive gebied is snel inspelen op nieuwe ontwikkelingen altijd een leuke uitdaging.

Voorraad informatie systeem

Breeman BMW en MINI maakt gebruik van een voorraad-informatie systeem. Speciaal op maat hebben we een dashboard gecreëerd waar de medewerkers van Breeman kunnen werken met de actuele voorraad, zowel nieuw als gebruikt. Te allen tijde kunnen zij bij de benodigde informatie. Binnen dit systeem wordt gewerkt met allerhande gebruikersgroepen, -rechten, notificaties en rapportages. Allemaal volledig naar wens van Breeman.

BMW / MINI voorraad

Bij Breeman verkoopt met premium auto's. Zowel BMW als MINI zijn prachtige merken. Om deze voertuigen zo snel en zo gepast mogelijk online te tonen, zijn de voorraad-websites in het leven geroepen. BreemanBMWvoorraad.nl en BreemanMINIvoorraad.nl fungeren als het centrale punt voor de actuele nieuwe en gebruikte voorraad.
Klanten kunnen er meteen offertes aanvragen, proefritten inplannen, taxaties aanvragen of zich simpelweg laten informeren over de verschillende modellen en mogelijkheden.

First Class Garantie

First Class Garantie is een concept dat BMW en MINI eigenaren in staat stelt om extra garantie af te sluiten op hun auto. Zelfs nadat zij deze auto al een tijdje hebben gereden. Het is dus een verlengde garantievorm bovenop de standaard garantie.
Met First Class Garantie is de klant verzekerd van jarenlang zorgeloos autorijden.
Bij Breeman hebben wij deze First Class Garantie calculator geimplementeerd. Hier kan men precies zien wat de garantie kost voor hun specifieke voertuig. Uiteraard kan ook meteen een aanvraag worden gedaan.

De algemene demo-omgeving van de First Class Garantie tool treft u hier aan.

Online uitingen & DTP

Naast de website oplossingen die wij uitvoeren voor Breeman worden we ook ingezet voor online uitingen en offline media. Voor bijna elke nieuwe actie maken we de social media uitingen, de verschillende banners voor op de websites en de online advertenties op externe websites.

Daarnaast verzorgen we diverse fysieke banners, vouchers of stickers, en advertenties voor in verschillende tijdschriften en magazines om er maar een paar te noemen.

Case: Reham Vastgoed

Door de jaren heen heeft Reham zicht ontwikkeld tot het grootste makelaarskantoor van Zeeuws-Vlaanderen. Internet is een belangrijk middel om het actuele aanbod 24/7 inzichtelijk te hebben voor woningzoekers, wat wij maar al te graag voor Reham verzorgen.

Nieuwe website

Een jaar geleden kwam het verzoek om de huidige website van Reham op de schop te nemen. Niet dat de huidige, ook door ons ontwikkelde, website niet meer voldeed maar meer uit de mobile first gedachte dat de gebruiker altijd en overal snel de juiste informatie moest kunnen vinden.

Samen met Reham hebben we gekeken naar de huidige functionaliteiten, die in de loop van tijd alleen maar waren toegenomen, en hier systematisch in weggestreept wat hedendaags niet meer nodig is. Hierdoor kwamen we uiteindelijk tot een lijstje met wensen die voor Reham écht belangrijk waren, gebruikersgemak, snelheid en vindbaarheid voorop. Het resultaat: een gloednieuwe website waarmee de concurrentie continu aan kunnen blijven gaan.

3D Woning presentatie

Als een van de eerste makelaars biedt Reham bezoekers van de website een 3D wandeling door de woning aan. Door middel van speciale camera's wordt door Reham elk huis van binnen in 360 graden gefotografeerd en omgezet naar een unieke ervaring. Waar er voorheen eerst een afspraak gemaakt moest worden om een eerste indruk van een woning te krijgen kan dit nu direct online. Door deze 'online bezichtiging' kunnen woningzoekende vooraf al een eerste impressie krijgen of het een voor hun geschikte woning is. Je houdt dus uiteindelijk vooral bezichtigingen over van écht geïnteresseerde. 

Reham 't Zelf

Een nieuwe ontwikkeling waarbij wij betrokken zijn met de bouw van de website is het idee dat particulieren hun woning zelf willen gaan verkopen. Reham speelt hierop in door de "Reham 't Zelf" dienst aan te bieden. Je kan zelf bepalen in hoe verre je hulp wilt van Reham bij het verkopen van je woning en welke zaken je prima zelf kan regelen. Door verschillende keuze opties is dit pakket direct online samen te stellen en af te rekenen. Bekijk hier de website van Reham 't Zelf.

Handige tools

Op de achtergrond van de website hebben we verschillende tools ontwikkeld om het leven van Reham makkelijker te maken. Ze beschikken over een advertentietool om snel en eenvoudig een aanbod van woningen samen te stellen en dit vervolgens door te schieten een redactie of drukkerij. Er bestaat een systeem waarbij gebruikers van de website een zoekprofiel kunnen aanmaken en het systeem automatisch elke 2 weken een update stuurt van de nieuwe woningen die matchen aan het zoekprofiel.

Case: Apcoa

De klant informeren

Het APCOA systeem informeert de klant in eerste instantie over alle mogelijke producten bij de verschillende garages. Men ziet precies wat zaken kosten en wat de voorwaarden zijn. Verder heeft men de mogelijkheid om eenmaal gemaakte bestellingen te wijzigen met een wijzigingsformulier. Ook maakt men bij APCOA gebruik van wachtlijsten indien een garage vol blijkt. Ook deze aanmeldformulieren voor wachtlijsten maken deel uit van het systeem.

Bestellingen afhandelen

Nadat de bezoeker geïnformeerd is kan deze meteen overgaan op het bestellen van producten.
Via de online afrekenmethodiek is het mogelijk om middels enkele simpele stappen een volledig plaatje te krijgen van de klant-wensen. Vervolgens kan deze klant online afrekenen of ervoor kiezen dit via andere betaalmethoden te doen.

Na betaling of afhandeling van de bestelling ontvangt APCOA de benodigde gegevens en kan aan de slag met het vervaardigen van o.a. de inrijkaarten of anderzijds bestelde producten.

Meertaligheid

Omdat men bij APCOA graag alle geïnteresseerden van dienst is, is het nodig om de content aan te bieden in meerdere talen.
Hierin heeft Tim_online voorzien. De website bestellen.apcoa.nl is zogenaamd 'multilanguage' zodat men in ofwel Nederlands of Engels de volledige website kan benutten.

Case: Garagevergelijker

Informatie koppelingen

Om klanten een concreet en helder beeld te geven van de mogelijke werkzaamheden en kosten, is het nodig om informatie te putten uit verschillende externe systemen. Bij Garagevergelijker is data afkomstig uit 3 externe systemen. Uiteraard wordt deze data vergaard middels API's (Application Programming Interfaces) en is deze zo actueel mogelijk.

De informatiekoppelingen zorgen ervoor dat iedere bezoeker informatie kan opvragen over zijn/haar eigen auto en daar vervolgens precies de juiste werkzaamheden van te zien krijgt. Ook de benodigde olie wordt bijvoorbeeld geselecteerd.

Aangesloten garages 

Garagevergelijker maakt gebruik van een netwerk van aangesloten garages.
Garages kunnen zelf ook inloggen in het systeem, om daar vervolgens hun voorkeuren aan te geven. Zo dient iedere garage zelf zijn gegevens actueel te houden. Ook dient iedere garage aan te geven welke extra services zij aanbieden.

Landingpages

Garagevergelijker.nl is een bron aan informatie. Men maakt er gebruik van zogenaamde landingpages. Landingpages zijn pagina's specifiek ingericht om de bezoeker te informeren over een bepaald ondewerp. Uiteraard gaan deze onderwerpen bij Garagevergelijker allemaal over het onderhoud van auto's. Vanuit deze landingpages kan gemakkelijk worden doorgegaan richting het proces waar men werkzaamheden kan inplannen.

Case: Nieuwbouw projecten

Waar normale makelaars website uitermate geschikt zijn voor het tonen van het aanbod koop en huur woningen zijn de nieuwbouw projecten vaak een secundair iets. Om deze projecten meer naar de voorgrond te krijgen hebben we een speciaal template ontwikkeld specifiek gericht op de verkoop van nieuwbouw woningen en appartementen.

"Vast" template

Bij deze ontwikkeling hebben we gekozen om een zo'n generiek mogelijk template op te zetten dat in 90% van de opdrachten te gebruiken is. Hierdoor wordt er tijd en geld bespaard voor de klant en kunnen wij in een korte tijd een volledig functionerende website opzetten. Uiteraard zijn aanpassingen aan het template mogelijk indien er specifieke extra wensen zijn.

Daarnaast wordt het template met enige regelmaat geüpdate indien blijkt dat nieuwe wensen vaker terugkomen, op deze manier ontwikkeld het template zich alsmaar door.

Koppelingen

Naast dat het aanbod getoond wordt is het voor de verkopende partij ook erg belangrijk om de geïnteresseerde in het project te kunnen navolgen. Hiervoor bestaat er een koppeling met een CRM pakket waar de interesse ingeschoten wordt zodat centraal inzichtelijk is wie interesse heeft in welke woning of appartement. 

Als uitgangspunt van de informatie wordt het CMS gebruikt dat geleverd wordt bij de website. Echter een andere optie is een koppeling met het pakket waar het normale aanbod van woningen ook in staat, denk hierbij aan bijvoorbeeld Realworks. Indien wenselijk is er een koppeling mogelijk om de informatie van de website, waar mogelijk, te voeden vanuit deze databron.